Suport

Care este scopul site-ului xawb.ro?

Site-ul xawb.ro a fost create pentru a va ajuta sa va urmariti o expediere online in orice moment: tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul de expediere (AWB).

Daca urmariti o expediere, informatiile oferite includ detalii despre statusul de livrare si despre cea mai recenta actiune efectuata.

Cum se foloseste sistemul de urmarire expediere prin numar AWB?

Dupa introducerea numarului AWB, pe ecran apar informatii detaliate despre expedierea si despre procesul de livrare in sine.

Acest istoric include si cea mai recenta actiune efectuata. Orice persoana care expediaza sau asteapta mai multe colete le poate urmari pe toate simultan folosind functia online de urmarire expedieri colete.

Cum functioneza sistemul de urmarire?

Fiecare eticheta de colet include un numar AWB si un cod de bare. Pentru o urmarire completa a coletului, codul de bare este scanat in toate punctele principale ale transportului, iar locatia actuala si cea mai recenta actiune efectuata sunt transmise catre sistemul de urmarire de colete al providerului. Acest lucru este important pentru intregul proces de coordonare logistica.

Cine introduce datele in sistemul de urmarire AWB?

Providerul face ca informatia sa devina disponibila prin intermediul functiei online de urmarire expedieri, ceea ce inseamna ca si dvs. puteti urmari un colet in orice moment. Cand coletul, de exemplu, este incarcat intr-o masina de livrare, curierul scaneaza codul de bare de pe eticheta.

Chiar daca destinatarul nu este prezent la adresa in momentul incercarii de livrare, scannerul va fi folosit. In aceasta situatie, curierul scaneaza numarul AWB si introduce codul de eroare. Toate informatiile sunt transferate catre sistemul de urmarire colete al providerului. Acest lucru face sa fie posibila urmarirea unui colet folosind numarul AWB al coletului.