Suport
GLS Romania

Urmarire Colet
GLS Romania

Modalitate ușoară și rapidă prin care îți poți urmări pas cu pas evoluția AWB-ului GLS Romania.

Doresti sa afli mai mult despre formatul numarului de urmarire GLS Romania sau despre diferitele stari de livrare?
Consulta ghidul nostru pentru a intelege elementele de baza ale optiunii de urmarire unui AWB GLS Romania .


GLS Romania LogoNumar AWB GLS Romania:GLS Romania Verifica AWB
Numai AWB-ul va fi trimis catre GLS Romania.
Dashboard GLS Romania

Ghid de Urmarire Expediere GLS Romania

GLS Romania este una dintre marii companii care se ocupa cu furnizarea de servicii de curierat in Romania. Prin serviciul de urmarire GLS Romania, aceasta ofera comerciantilor si clientilor lor mai multe modalitati de a ramane la curent in timpul procesului de livrare.

Desi urmarirea este adesea simpla, exista optiuni pe care retailerii de comert electronic ar trebui sa le inteleaga pentru a-si servi mai bine clientii, in special pentru transportul international.

In acest ghid, vom aborda elementele de baza ale numarului de urmarire GLS Romania, optiunile pentru urmarirea expedierilor, semnificatia diferitelor stari speciale de expediere GLS Romania si vom raspunde la cateva intrebari frecvente care apar.

Tracking a GLS Romania Truck
Urmarire AWB GLS Romania

Cum pot urmari o expediere GLS Romania?

GLS Romania ofera o varietate de instrumente de urmarire pentru a monitoriza starea transporturilor interne sau internationale. Cel mai rapid si mai eficient mod este sa accesati site-ul web GLS Romania sau dashboard-ul site-ului xawb.ro si sa introduceti numarul de urmarire.

Clientii corporate xawb.ro pot urmari pachetele direct dintr-un dashboard dedicat. De acolo, puteti gestiona toate expedierile, puteti obtine informatii detaliate de urmarire si actualizari de stare. De asemenea, va puteti configura contul pentru a trimite automat informatii de urmarire branduit direct clientilor pentru a-i tine la curent cu expedierea.

Ce este un numar de urmarire GLS Romania?

Un numar de urmarire este un sir de numere si, uneori, litere care identifica in mod unic un pachet pentru expedieri interne si internationale. Cand faceti o achizitie la un magazin online sau cu un expeditor, veti primi o confirmare sau o notificare prin e-mail cu numarul dvs. de urmarire.

Numerele de urmarire pentru GLS Romania vin in cateva formate diferite, in functie de serviciu achizitionat.

Tracking a GLS Romania Truck

Pot urmari un pachet GLS Romania fara un numar de urmarire?

Daca nu aveti un numar de urmarire, primul lucru de facut este sa contactati expeditorul sau comerciantul pentru a vedea daca il au, deoarece acesta va fi cel mai simplu mod de a urmari un pachet. In unele cazuri, puteti incerca sa utilizati un numar de referinta care a fost furnizat prin introducerea acestuia in sistemul de urmarire pentru serviciul achizitionat de la GLS Romania.

Cat dureaza pentru GLS Romania sa actualizeze urmarirea?

In conditii normale, nu dureaza mai mult de cateva minute pana cand GLS Romania actualizeaza statusul expedieri. Aceasta actualizare este generata printr-un dispozitiv electronic, fie dintr-un sediu GLS Romania, fie din teren.

Tracking a GLS Romania Truck

Ce se intampla cand urmarirea GLS Romania nu este actualizata?

Exista multe motive pentru care starea unui AWB GLS Romania nu se va actualiza. Uneori coletul a fost predat furnizorului postal local pentru ultima tura a procesului de livrare (in cazul expedierii internationale). Pentru a fi sigur, contactati serviciul de clienti GLS Romania prin telefon si furnizati numarul AWB.

Stai cu ochii pe pachetul tau cu serviciul de urmarire GLS Romania

Este convenabil si usor sa urmariti expedierile direct prin serviciul de tracking GLS Romania. Aceasta ofera mai multe canale pentru obtinerea unui numar de urmarire si ofera actualizari de stare in mai multe puncte ale expedierii.

xawb.ro ofera instrumente puternice de urmarire pentru comerciantii eCommerce chiar in dashbord, permitandu-le sa verifice rapid starea unei livrari cu GLS Romania si alti curieri. Cu o pagina de urmarire dedicata pentru fiecare expediere, clientii dvs. pot vedea unde se afla pachetul lor la fiecare pas si, in unele cazuri, este mai precis decat site-ul web al curierilor.

Tracking a GLS Romania Truck

Intrebari frecvente despre urmarirea GLS Romania

Pot urmari conducatorul auto GLS Romania?

GLS Romania ofera livrari end-to-end pentru mai multe dintre serviciile lor, care includ actualizari de stare si locatii pentru pachet sau colet, totusi nu este posibil urmarirea directa a conducatorul auto GLS Romania.

Ce se intampla daca GLS Romania livreaza un pachet la adresa gresita?

Daca credeti ca pachetul dvs. a fost livrat la o adresa gresita, va trebui sa luati legatura direct cu GLS Romania cu numarul dvs. de urmarire pentru a rezolva problema. Este important deasemenea sa contactati comerciantul de la care ati achizitionat produsele livrate pentru a rezolva problema.

Ce trebuie facut daca urmarirea GLS Romania nu functioneaza?

Daca numarul de urmarire GLS Romania nu functioneaza, ar putea fi din cauza ca nu a fost scanat inca in sistem sau numarul AWB este incorect sau nu este valid.

Primul pas este sa contactati comerciantul sau expeditorul de comert electronic pentru a verifica daca aveti numarul corect.

Dupa aceea, va trebui sa contactati direct serviciul clienti GLS Romania.

GLS Romania Logo       Urmareste AWB GLS Romania
Preferinte Cookie